★★★★★

5 ud af 5 stjerne på 3byggetilbud.dk

El-tjek

Elektriske systemer er hjertet af ethvert hjem eller forretningsområde. I en verden, hvor alt – fra vores daglige rutine til vores arbejde – er afhængigt af strøm, kan et svigt i det elektriske system være katastrofalt. 

Få et tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tryghed og tilfredshed

Vi er medlem af

Ekspertise i højt niveau

Professionelt el-tjek tilbydes

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker, hvis dit el-system svigter?

Elektriske systemer er hjertet af ethvert hjem eller forretningsområde. I en verden, hvor alt – fra vores daglige rutine til vores arbejde – er afhængigt af strøm, kan et svigt i det elektriske system være katastrofalt. På sådanne tidspunkter kan et grundig og omfattende el-tjek være forskellen på en kortvarig strømafbrydelse og langvarige, dyre reparationer.

​Hos MMK-EL ApS udfører vi professionelle el-tjek for både privat- og erhvervskunder, og vi kommer også meget gerne fordi og tjekker elinstallationerne hjemme hos dig.

Du kan finde os i Kastrup, men vi kører gerne ud til kunder på hele Amager og andre steder i Storkøbenhavn for at udføre et el-tjek.

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på 3byggetilbud.dk

★★★★★

Din tryghed og garanti

Vi har mange års erfaringen

Vores dygtige team af certificerede elektrikere yder et omfattende el-tjek, der sikrer, at dit elektriske system fungerer optimalt og sikkert. Med vores erfaring og ekspertise inden for branchen forstår vi de unikke behov og udfordringer, du står overfor, hvad enten du har en almindelig husstand eller en hel virksomhed. Vi er her for at sikre, at dit elektriske system altid er på toppen og virker optimalt.

Det er let at tage et velfungerende elektrisk system for givet, indtil det går galt. Vi er her for at forhindre, at dette sker. Vi bruger den nyeste teknologi og de mest opdaterede metoder til at give dig et grundig el-tjek og yder forebyggende vedligeholdelse, der minimerer risikoen for driftsstop og dyre reparationer. Vores dedikation til kvalitet og service garanterer, at du får en service, der er lige så pålidelig som dit elektriske system skal være.

Vi er tilgængelige døgnet rundt!

Book tid til et el-tjek i dag

Sidder du med nogle spørgsmål, eller vil du gerne hyre os til et tjek af dit el-system? Hvis ja, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring også gerne, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og en pris.

Vi ser frem til at sikre, at dit el-system altid er i topform.

Har du spørgsmål til os, eller står du med et akut problem, kan du kontakte os på telefon 51 37 33 73 eller via mail på Info@mmk-el.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.