★★★★★

5 ud af 5 stjerne på 3byggetilbud.dk

Om os

Hos MMK-EL dækker vi primært Storkøbenhavn, men vi begrænser os ikke. Står du og mangler en erfaren elektriker, du kan stole på i andre dele af Sjælland, er vi også klar til at hjælpe der. 

Få et tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tryghed og tilfredshed

Vi er medlem af

MMK-EL

Kvalitetsservice - Udført med et smil

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved dit valg af elektriker og kan stole på, at tingene bliver gjort ordentligt. Selvom vores kompetencer spænder bredt, og vi udbyder mange forskellige services, gør vores mange år i branchen os til eksperter inden for det, vi kan. Du kan derfor være sikker på, at du får en løsning, du er tilfreds med – og den bliver udført med et smil. ​ 

Det er vigtigt, at du som kunde kan gennemskue både pris og projektets omfang, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Derfor kan du altid forvente klar og god kommunikation hos MMK-EL.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os – vi kører gerne ud til dig eller giver et uforpligtende, gratis tilbud.

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på 3byggetilbud.dk

★★★★★

Din tryghed og garanti

Krav om kvalitetssikring

Kvalitet og gennemsigtighed er meget vigtigt for os. Netop derfor er vi medlem af TEKNIQ og har et gyldigt kvalitetsledelsesystem (KLS). ​
​Som medlem af TEKNIQ har du som vores kunde en garantiordning. Uheld kan opstå, og hvis du gerne vil klage over en udført opgave og får medhold i ankenævnet, vil TEKNIQ dække for omkostninger for op mod 150.000 kr. På den måde kan du være tryg ved at vælge os som din elektriker, da du er godt dækket ind, hvis uheldet er ude.​ 

​KLS er en kvalitetssikring, så du som kunde kan være sikker på at få en god løsning, hvor både service og faglighed er i top. Vi tjekker op på vores opgaver og dokumenterer løbende. På den måde sikrer vi os bedst muligt, at alting foregår helt efter aftalen og gældende regler. Vi går til alle opgaver med ambitionen om at løse den til UG.

Kontakt os allerede i dag

Hurtige svartider

Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer, så du som kunde hurtigt kan få en aftale og et overblik over, hvad der skal ordnes, og hvad det kommer til at koste dig. Vi er meget fleksible at samarbejde med, så vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer ind i din kalender og matcher dine forventninger og behov. 

Står du og mangler en elektriker, du kan stole på, eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51 37 33 73 eller via mail på Info@mmk-el.dk.

Du er også velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.